Bosszúságot okozott a 21 perc - véget ért a Zoltán Erika vs. Josh és Jutta remixverseny

admin küldte be időpontban

A napokban ért véget a Zoltán Erika vs. Josh és Jutta Régi és új című dalára kiírt remixverseny, ami nem várt sikert hozott.

A közel 100 jelentkezőből a szakmai zsűri 14-et talált a legjobbnak, de ezekből a hivatalos kislemezre időkorlát miatt 4 db remix kerülhetett fel.

- Nehéz volt a döntés, hiszen jó remixek születtek, akadt persze olyan is, ami még kicsit gyerekcipőben járt hangszerelés tekintetében, de a többség remek munkát végzett. Mindenféle stílusban készültek mixek, de a legtöbb az electro, és modern tánczenei betéteket tartalmazó alapok voltak – mondta Josh megkeresésünkre.

- A maxira kerüléskor fontos volt, hogy minden stílusból 1-1 db kerüljön fel, így téve sokszínűvé a kislemezt. Nehéz volt az anyag összeállítása is, hiszen mivel hivatalos gyártásban készül a kiadónknál, ezért figyelembe kellett vennünk azt is, hogy a maxi hossza nem lépheti túl a 21 percet, hivatalosan pedig addig terjedhet egy maxi perchossza. Végül DJ Deka, DJ Zeca, Club Pulsers és DJ Heli munkái kerülnek fel a kislemezre.

- Természetesen azon jó remixekkel is terveink vannak, amelyek nem tudtak felkerülni a kislemezre. Promóciós csatornákon keresztül kívánjuk eljuttatni a dj-k hez, rádiókhoz. – folytatta a zenész, majd egy köszönettel zárta:

- Köszönjük a résztvevők munkáját és bízunk benne, hogy a későbbiekben is alkalmunk nyílik az együttműködésre!

Lapunk hamarosan interjút készít a négy lemezlovassal, akik érdekes törénetekkel szolgálnak pályájukról.

Forrás: zene.hu