Hogyan szépülnek a hazai hírességek? 5 tipp Juttától!

admin küldte be időpontban

Hogyan szépülnek a hazai hírességek? Ultrapop Vicky és Tóth Gabi már adott ötleteket, most pedig Juttát faggattuk. A pörgős énekes saját bevallása szerint rengeteg fortélyt kipróbált, de csak néhány maradt meg ezek közül rendszeres használatban:

1. Csalántea! Töltsük a samponba, hogy fele-fele arányú legyen a keverék. Ha ezzel mosunk hajat, nagyon jót tesz a fejbőrnek is és a haj is erősebb, csillogóbb lesz. A csalántea és cickafarktea egyébként italként elfogyasztva is remek szolgálatot tesz, főleg a csajoknak! A hajnak nagyon jót tesz még a kókuszolaj, vagy az, ha az egészet bekened jó sok majonézzel és egy fél-egy órára rajta hagyod. Ezt Julia Roberts-től láttam egy filmben, és nekem bejött. :)

2. Aludjatok rengeteget! Rettentően fontos, hogy legalább a napi nyolc óra meglegyen!

3. Napi 2-3 liter folyadékot fogyasszunk, főleg sok gyógyteát, gyümölcslevet!

4. Az arcápolás fontos, én sokáig elhanyagoltam, de ti ne tegyétek! A bolti krémek nekem nem váltak be, én a gyümölcsre esküszöm: pépesítve, vagy akár fogsz egy narancsot, citromot, almát, és kettévágva azzal áttörlöd az arcodat, dekotázsodat, elképesztően hatásos. Télen keressünk zsírosabb krémet, mert nagyon kiszárad a bőr.

5. A szolárium nem tesz jót, de én sem tudom kihagyni, mert imádom a barnaságot. Nyári tipp: napozás előtt egyetek meg egy répát, vagy igyatok répalevet, mert sokkal szebben és könnyebben fogtok barnulni – ez bevált módszerem.

Forrás: http://www.vivatv.hu/news/jutta-ot-szepsegtippje