Josh és Jutta elhozza a nyár slágerét!

admin küldte be időpontban

Az eddig is 1000%-on pörgő, méltán sikeres és népszerű dance duó körül ismét felpezsdültek az események. Az idei Popcorn Sztárválasztáson nem kevesebb, mint három kategóriában is jelölték a sikerduót (2007 kedvenc magyar csapata, 2007 kedvenc magyar slágere és 2007 kedvenc magyar klipje), melyek közül a 2007-es év Kedvenc magyar slágere jelölést díjra is tudták váltani.

"Köszönjük mindazoknak, akik szavazataikkal hozzájárultak, hogy ezt a díjat megkapjuk, természetesen mindenkinek jár ez a díj, aki velünk együtt dolgozott az elmúlt években a Josh és Jutta formáció sikeréért! Nagyon fontos ez az elismerés számunkra, hiszen ez egy közönségdíj, ami tükrözi, a felénk áradó szeretetet, ígérjük továbbra is maximálisan kívánjuk viszonozni nektek a szeretetet, és a kitartást!" - nyilatkozta Josh és Jutta.

A VIVA Comet 2008 újabb jelölést hozott számukra, méghozzá a "Legjobb együttes" kategóriában. A Josh & Jutta párosnál tehát - ahogy már megszokhattuk - nincs megállás!

Időközben a második, "Szabadon" című albumukról egy vadonatúj kislemezt is megjelentettek "Egy álomsziget" címmel. A vidám, mind szövegében, mind hangulatában igazi nyári feelinget sugárzó dal minden bizonnyal az elkövetkezendő hónapok egyik legnagyobb hazai slágere lesz.

A nótához készült látványos, számtalan számítógépes trükköt és utómunkát tartalmazó klip a VIVA TV legmagasabb játszási kategóriájában nyitott. A klubok DJ-i is rávetették magukat a dalra, a 22. heti MAHASZ Dance Top 40-es listán a 22. helyen debütált a maxi, s két héttel később már az előkelő 9. helyezést foglalta el... A nyár "jelentősebb" része pedig még előttünk, illetve Josh és Jutta előtt van!