Két dallal a Top 3-ban! Josh és Jutta sikerei a legális zeneletöltésben!

admin küldte be időpontban

Köztudott, hogy az otthoni internet felhasználással az egész világon drasztikusan visszaesett a lemezeladás, van aki legálisan, van aki illegálisan szerzi be a zenéket az intenet segítségével.

Szerencsére hazánkban is egyre több online áruház foglalkozik a zenék legális érétkesítésével, egyre nagyobb sikerrel.

A Mahasz ezen eladási adatokat is összesíti, így hétrõl hétre megtudhatjuk, hogy mely elõadókat, és dalaikat töltötték le hazánkban a legtöbben legális formában.

A Josh és Jutta formáció egyre nagyobb, és egyre kitartóbb rajongói bázissal rendelkezik, amit az is bizonyít, hogy a zenéjüket kedvelõk nagy része választja a legális úton történõ letöltést.

Két daluk hónapok óta a Top 10 ben található a hazai kislemez és letöltési listán a ’ Zakatol a szívem ’ című daluk 25! hete ( több mint fél éve ) , az ’Olyan más most az éj’ című szerzeményük pedig 8 hete szerepel a legtöbbet letöltött dalok közt.

Ezen a héten igazi rekordot állított fel a duo hiszen a Top 3.-ban lelhetõ fel mindkét felvételük, a Zakatol a szívem ezen a héten a 2., az Olyan más most az éj c. szerzeményük pedig a 3. helyre jutott!

Köszönettel tartozunk mindazoknak akik legális formában vásárolnak zenét az internet segítségével, akár Josh és Jutta akár más elõadók tekintetében, és természetesen mindenkit arra buzdítunk, ha valamelyik elõadó vagy együttes a kedvencük, akkor tiszteljék meg azzal, hogy legálisan szerzi be a dalaikat, mi is így teszünk. Mindenkinek ajánljuk a figyelmébe az online zenei áruházakat ahol akár már 100Ft alatti összegért megvásárolható egy - egy szerzemény. Valamint figyelmetekbe szeretnénk ajánlani egy kezdeményezést amivel egyetértünk, látogassatok el az oldalra, regisztráljatok bátran: http://www.1gyeltobb.hu/

Nyilatkozta: Josh és Jutta